Skip to main content

28 februari 2001, babylijkje jongetje, Hellevoetsluis

ANP, 28 februari 2001: "Babylijkje gevonden in schuur Hellevoetsluis"

De politie heeft dinsdagavond een babylijkje gevonden in een schuur bij een woning in Hellevoetsluis. De baby was enkele maanden oud. Volgens de politie moet het kind, een jongetje, er al enige tijd hebben gelegen. Uit sectie is voorlopig komen vast te staan dat het jongetje niet door een misdrijf om het leven is gekomen. In afwachting van de definitieve uitslag van de sectie zijn woensdagmiddag de ouders, een 29-jarige man en een 25-jarige vrouw, weer vrijgelaten.

Trouw, 1 maart 2001: "Babylijkje gevonden in schuur Hellevoetsluis"

HELLEVOETSLUIS - Politiemensen hebben dinsdagavond het lijkje van een baby van enkele maanden oud gevonden in een schuur bij een woning in Hellevoetsluis. Het had er al enige tijd gelegen. De doodsoorzaak was gisterochtend nog niet bekend. De ouders zijn aangehouden.

Dagblad van het Noorden, 1 maart 2001: "Babylijkje gevonden in schuur Hellevoetsluis"

Hellevoetsluis - Politiemensen hebben dinsdagavond het lijkje van een baby van enkele maanden oud gevonden in een schuur bij een woning in Hellevoetsluis. Volgens de politie moet het kind, een jongetje, er al enige tijd gelegen hebben. De doodsoorzaak was gisteren nog niet bekend. De ouders, een 29-jarige man en een 25-jarige vrouw, zijn aangehouden.

Leeuwarder Courant, 1 maart 2001: "Lijkje van baby in schuur gevonden"

HELLEVOETSLUIS (ANP) - De politie heeft dinsdagavond een babylijkje gevonden in een schuur bij een woning in Hellevoetsluis. De baby was enkele maanden oud. Volgens de politie moet het kind er al enige tijd hebben gelegen. Uit sectie is voorlopig komen vast te staan dat het jongetje niet door een misdrijf om het leven is gekomen. In afwachting van de definitieve uitslag zijn gistermiddag de ouders weer vrijgelaten.