Vondeling leggen

home-vondeling

Babydoding

home-neonaticide

Zusmoederschap

home-zusmoederschap

Illegale opneming

home-opneming

(Acute) hulp nodig? Klik hier voor belangrijke adressen en telefoonnummers >>>

11 juni 2001, babylijkje, Delft

 

Dagblad van het Noorden, 12 juni 2001: "Kinderen vinden babylijkje"

Delft - Achter een sporthal in Delft hebben spelende kinderen gisteravond het stoffelijk overschot van een te vroeg geboren baby gevonden. Het lichaampje was volgens de politie verpakt in een plastic zak. De politie heeft de omgeving van de vindplaats afgezet en zoekt naar aanwijzingen die kunnen leiden naar de moeder van de baby.

 

Algemeen Dagblad, 12 juni 2001: "Spelende kinderen vinden babylijkje"

Achter een sporthal in Delft hebben spelende kinderen gisteravond het lichaampje van een te vroeg geboren baby gevonden. Het lijkje zat in een plastic zak. De politie heeft de vindplaats afgezet en probeert de moeder te achterhalen.